Търсене

Новини

  
Неонова реклама ресторант  Bg Wine
Неонова реклама ресторант Bg Wine
24.07.2018 г.
   Неоновата реклама е изключително ярко светеща, вижда се от далече и неизменно привлича вниманието.  Всяка от изработените от нас неонови  реклами, неонови  надписи и знаци са уникални,  изработени ръчно за всеки наш клиент.
Светещи цифри за хотелски стаи
Светещи цифри за хотелски стаи
23.07.2018 г.
    Обозначаването на стаите за гости в хотелите е важно, така че гостите Ви да не се объркват.
Ние  можем да Ви предложиме различни решения за изработка на цифри за хотелски стаи, информационни и узазателни табели с разнообразен дизайн  за интериора или екстериора на Вашият хотел.
Табела за магазин
Табела за магазин
23.07.2018 г.
   Рекламните  табели с пълноцветен печат намират изключително широко приложение, поради  краткият срок на изработка и ниска цена -  могат да се използват за магазини, заведения, за промоционални кампании , изложения,  щандове и други.
 
Обемни декорации за  детска стая
Обемни декорации за детска стая
19.07.2018 г.
  Вече може да  разнообразите детската стая с различни обемни декорации по стените и тавана.

  За наш клиент изрязахме декоративни обемни елементи за табла за детско легло от ПДЧ материал.
CNC рязане детайли
CNC рязане детайли
28.06.2018 г.
   CNC фрезата на американската фирма MultiCam с която разполагаме e от най-високо поколение, което ни дава възможност  да предлагаме най-високо качество на криволинейно рязане на плоскости,  детайли и форми  с различна сложност.
 
Интериорни табели
Интериорни табели
27.06.2018 г.
    Интериорни табели и надписи изработени от  плексиглас, инокс, дърво , ПВЦ или комбинация от материали   са лесни и подходящи за монтаж към стена във всеки офис.
 
Несветещи букви за стена  от Плексиглас или ПВЦ
Несветещи букви за стена от Плексиглас или ПВЦ
07.06.2018 г.
   Несветещите обемни  надписи и букви  от Плексиглас или ПВЦ /коматекс/  изрязани на CNC фреза са  най-доброто решение за изпълнение на интериорни надписи, рекламни надписи за кампании, а също и за рекламни надписи за външна употреба.