Светещи букви, Светещи реклами, Рекламни табели, Неон, LED, CNC фреза

 Когато търсите светещи букви, светещи надписи, покривни реклами, които да издържат проверката на времето може да се доверите на        23 годишният опит  на `Истър Неон`. Ние сме специализирани в производството на светещи букви, светещи реклами, надписи с неон§ LED  с най-високо качество и дълъг живот!  

   Дългогодишният ни опит и  стотиците светещи букви, светещи надписи и неон произведени и монтирани  от нас през годините, са гаранция за качеството и дългият живот на нашите продукти! Разполагаме с отлично оборудвана база за производство на светещи букви с LED и неон, светещи реклами, рекламни табели и висококвалифициран екип от специалисти за производство,  монтаж и поддръжка на светещи реклами.

ПРОИЗВОДСТВО, ПРОЕКТ, МОНТАЖ, УЗАКОНЯВАНЕ, ГАРАНЦИЯ

Галерията Светещи реклами изработени от нас , се надяваме че ще Ви помогне в избора на подходяща светеща реклама  за Вашият бизнес.    

За по-вече информация и консултация може да се свържете с нас на тел: 0888/940 889, 0888/200 526 ; istarneon@gmail.com 


 

 

 

 

 

 

 

Дървена декоративна стойка CNC

   За наш клиент изработихме идейна стойка -  дърво за поставяне на тоалетна хартия.  Материала от който изработихме стойката е 8 мм МДФ. »

Wagamama - светещи обемни букви за новият ресторант

     Светещите надписи - обемни букви с лед осветление на новият ресторант wagamama са произведени и монтирани точно на време от  екипът на Истър Неон. »
 

Facebook YouTube
Светещи обемни букви за вериги ресторанти Виктория,Texas Chiken, Burger King изработени от Истър Неон - алуминий с лед осветление и монтирани с вишка на фасадата на МОЛ Марково Тепе - гр.Пловдив
Светеща реклама ресторант ``Edo Sushi`` Ринг МОЛ.Светещите букви са с лице от плексиглас Black&White, през деня са черни, вечер светят в бяло. Буквите са осветени с LED.
покривна реклама завод ``Антибиотика`` - гр.Разград
светещи букви IMAX -кино ``Арена`` Младост