Светещи букви, Светещи реклами, Рекламни табели, Неон, LED, CNC фреза

 Когато търсите светещи букви, светещи надписи, покривни реклами, които да издържат проверката на времето може да се доверите на        23 годишният опит  на `Истър Неон`. Ние сме специализирани в производството на светещи букви, светещи реклами, надписи с неон§ LED  с най-високо качество и дълъг живот!  

   Дългогодишният ни опит и  стотиците светещи букви, светещи надписи и неон произведени и монтирани  от нас през годините, са гаранция за качеството и дългият живот на нашите продукти! Разполагаме с отлично оборудвана база за производство на светещи букви с LED и неон, светещи реклами, рекламни табели и висококвалифициран екип от специалисти за производство,  монтаж и поддръжка на светещи реклами.

ПРОИЗВОДСТВО, ПРОЕКТ, МОНТАЖ, УЗАКОНЯВАНЕ, ГАРАНЦИЯ

Галерията Светещи реклами изработени от нас , се надяваме че ще Ви помогне в избора на подходяща светеща реклама  за Вашият бизнес.    

За по-вече информация и консултация може да се свържете с нас на тел: 0888/940 889, 0888/200 526 ; istarneon@gmail.com 


 

 

 

 

 

 

 

Светещи букви Оптика бул. Стамболийски, гр. София

    Светещи обемни букви от алуминий и лица от  червен цветен плексиглас изработихме за един от обектите на веригата `Оптика Ива`. »

Светещи и несветещи букви ``Stone Center Group``

    Светещи обемни букви от алуминий и светодиодно осветление ``Stone Center Group`` приозведохме и монтирахме за новият цех на фирмата  в кв. »
 

Facebook YouTube
светещи надписи кино АРЕНА, МОЛ България
обемни букви книжарница Ciela - Mall Rousse
светещи букви с LED ``Bavaria Auto``
светещи  букви с LED, Българска Национална Телевизия