Светещи букви, Светещи реклами, Рекламни табели, Неон, LED, CNC фреза

     Светещи букви, светещи реклами, неон с най-високо качество и дълъг животТова е философията, която  продължава да ръководи нашата компания вече 23г и да поддържа позициите ни, като лидер в производството на светещи букви, светещи реклами, рекламни табели . 23 годишната история на ``Istar Neon`` в производството на светещи букви и светещи реклами означава, че ние произвеждаме и монтираме светещи реклами от дълго време и можете да бъдете сигурни, че ние ще сме тук, когато имате нужда от нас и в бъдеще! Дългогодишните ни клиенти и стотиците светещи букви, светещи надписи и неон произведени и монтирани  от нас са гаранция за качеството и дългият живот на нашите продукти! Разгледайте `Галерията` ни със светещи букви и надписи, за да се убедите сами в качеството и живота на произведените от нас реклами!

    Разполагаме с отлично оборудвана база за производство на светещи букви неон, светещи реклами, рекламни табели и висококвалифициран екип от специалисти за монтаж и поддръжка на светещи реклами.

ПРОИЗВОДСТВО, ПРОЕКТ, МОНТАЖ, УЗАКОНЯВАНЕ, ГАРАНЦИЯ

 Галерията Светещи реклами изработени от нас , се надяваме че ще Ви помогне в избора на подходяща светеща реклама  за Вашият бизнес.

За по-вече информация и консултация може да се свържете с нас на тел: 0888/940 889, 0888/200 526 ; istarneon@gmail.com    

 

 

Светещи букви АПТЕКА Фармастор

   Светещи букви АПТЕКА ``Фармастор`` изработи и монтира екипът на фирма `Истър Неон`. Обемните букви са изработени от алуминий с прахова боя. »

Светещи букви, Неон - Игрална зала Yes

Надписи от светещи букви `Игрална зала`, BET, Yes и около 100 метра неон изработихме и монтирахме за новата игрална зала `YES`` в Студентски град, гр. »
 

Facebook YouTube
светещи букви с LED ``Bavaria Auto``
светещи букви с LED - IMAX кино Арена кв. Младост
неонови реклами кино Арена
Светещи букви с LED, АРЕНА