Светещи букви, Светещи реклами, Рекламни табели, Неон, LED, CNC фреза

  Когато търсите светещи букви, светещи надписи, покривни реклами, които да издържат проверката на времето може да се доверите на        24 годишният опит  на `Истър Неон`. Ние сме специализирани в производството на светещи букви, светещи реклами, надписи с неон§ LED  с най-високо качество и дълъг живот!  

   Дългогодишният ни опит и  стотиците светещи букви, светещи надписи и неон произведени и монтирани  от нас през годините, са гаранция за качеството и дългият живот на нашите продукти! Разполагаме с отлично оборудвана база за производство на светещи букви с LED и неон, светещи реклами, рекламни табели и висококвалифициран екип от специалисти за производство,  монтаж и поддръжка на светещи реклами.

ПРОИЗВОДСТВО, ПРОЕКТ, МОНТАЖ, УЗАКОНЯВАНЕ, ГАРАНЦИЯ

Галерията Светещи реклами изработени от `Истър Неон` , се надяваме че ще Ви помогне в избора на подходяща светеща реклама  за Вашият бизнес.    

За по-вече информация и консултация може да се свържете с нас на тел: 0888/940 889, 0888/200 526 ; istarneon@gmail.com 


 

 

 

 

 

 

 

Букви CNC фреза

       Плоскостите от разпенено ПВЦ са лесни  за рязане на CNC фрезa.  С малко фантазия и комбинация  на различни материали и цветове, могат да се изработят широка гама от  ПВЦ надписи, ПВЦ букви, указателни табели , знаци. »

Светещи букви за Bar Gallery

   Екипът на `Истър Неон` произведе и монтира светещи надписи за Bar & Dinner Gallery в кв. Борово, гр. София.     Всички светещи букви изработени от нас, са със страници от алуминий, прахово боядисани и лице от плексиглас. »
 

Facebook YouTube
обемни светещи букви с лед осветление, монтирани на фасадата на кино Арена Запад
светещи надписи кино АРЕНА, МОЛ България
Изработка и монтаж на светещ тотем за ресторант ``Victoria``, Ring Mall.Обемни букви с лед осветление, светеща кутия монтирани върху еталбондово пано.