Светещи букви, Светещи реклами, Рекламни табели, Неон, LED, CNC фреза

  Когато търсите светещи букви, светещи надписи, покривни реклами, които да издържат проверката на времето може да се доверите на        24 годишният опит  на `Истър Неон`. Ние сме специализирани в производството на светещи букви, светещи реклами, надписи с неон§ LED  с най-високо качество и дълъг живот!  

   Дългогодишният ни опит и  стотиците светещи букви, светещи надписи и неон произведени и монтирани  от нас през годините, са гаранция за качеството и дългият живот на нашите продукти! Разполагаме с отлично оборудвана база за производство на светещи букви с LED и неон, светещи реклами, рекламни табели и висококвалифициран екип от специалисти за производство,  монтаж и поддръжка на светещи реклами.

ПРОИЗВОДСТВО, ПРОЕКТ, МОНТАЖ, УЗАКОНЯВАНЕ, ГАРАНЦИЯ

Галерията Светещи реклами изработени от `Истър Неон` , се надяваме че ще Ви помогне в избора на подходяща светеща реклама  за Вашият бизнес.    

За по-вече информация и консултация може да се свържете с нас на тел: 0888/940 889, 0888/200 526 ; istarneon@gmail.com 


 

 

 

 

 

 

 

Оптика светещи обемни букви

   Светещ надпис от обемни букви изработихме за още един от обектите на верига Оптики `Ива`.     Светещите букви са с височина  40 см монтирани са  на лицето на магазина посредством метална рамка. »

CNC услуги рязане MDF, дърво

  Чрез CNC цифрова фреза могат да бъдат рязани и гравирани материали, като MDF,  ПДЧ, шперплат, естествено дърво, фазер   и др. »
 

Facebook YouTube
Светещи обемни букви за вериги ресторанти Виктория,Texas Chiken, Burger King изработени от Истър Неон - алуминий с лед осветление и монтирани с вишка на фасадата на МОЛ Марково Тепе - гр.Пловдив
покривна реклама завод ``Антибиотика`` - гр.Разград
светещи реклами  Парк МОЛ
светещи букви IMAX -кино ``Арена`` Младост