LED
Начало Светещи Букви » LED

       Светещи букви с  LED - като бързоразвиваща се  фирма, която следи новостите на рекламния пазар Istar Neon започна предлагането и  на светодиодни надписи и светещи букви с LED. За нуждите на нашите клиенти и естеството на нашата работа, ние тествахме различни видове led на различни производители / в продължение на по вече от 5 год./ .  От нашата практика сме  подбрали оптималните варианти за цена и качество / LED/ подходящи за светещи надписи  и светещи букви.

    Светещите букви и светещи надписи произвеждани от  Истър Неон са осветени с лед модули. Като фирма, която предлага светещи реклами с високо качество и   гарантира  равномерното и продължително светене на рекламните надписи  правилният подбор на  LED е изключително важен.

   За равномерното осветяване на светещите букви трябва да се има предвид  ъгълът на светене, мощноста, водоустойчиви/неводоустойчиви, както и правилното калкулиране на необходимият брой и вид светодиоди. В зависимост от големината, цвета и мястото на монтаж на буквите ние подбираме правилните светодиоди, така че да гарантираме максимално добър ефект и безпроблемна работа на Вашият светещ надпис.

   Пазарът е залят със светодиоди. Цените на светодиодите варират от 0,05 $ до 5-10 Евро на брой модул, а лед лентите варират с цени от 2 лв/ м до 40 лв/м.

   Когато светещата реклама за Вас е дълготрайна инвестиция преценете добре разликите в предлаганите светещи реклами с лед осветление и сравнявайте оферти с ясно зададени еднакви параметри.