Светещи обемни букви
Начало Светещи Букви » Светещи обемни букви

    Светещите  букви и светещи надписи,  произвеждани от  `Istar Neon` са  произведени от материали, доказали се във времето. Ние гарантираме  дълготрайност , издръжливост и атрактивност на всеки произведен от нас светещ надпис.      Светещите букви могат да бъдат изработени от различни материали и да бъдат с различни размери и осветление – светодиоди /LED/ или неон. Светещите букви и надписи за външна употреба са с дългосрочно приложение, които изграждат добър имидж на компанията. Всички светещи букви могат да бъдат произведени и като несветещи - без да се влага осветление в тях, което позволява да бъдат въшно осветени.

  Разгледайте `Галерията` ни  със светещи реклами, светещи букви  за да се убедите във високото качество и дълъг живот на произвежданите от `Истър Неон` светещи реклами, светещи букви, неонови реклами.     Нашите специалисти са високо квалифицирани с богат опит в областта на  светещата реклама, винаги готови да дадат компетентен съвет  на нашите клиенти. 

Филм с нашето производство на светещи букви може да видите тук

 
 

 

Плоска буква - пвц, плексиглас
Плоска буква - пвц, плексиглас

   Оптимален вариант за светещ надпис изпълнен с букви и неон, като цена и ефект. Плоската буква може да бъде изработена от ПВЦ, плексиглас, композитен материал. Служи за подложка, която се вижда и през деня, а неона свети ярко през нощта. Добър  вариант и за интериорна реклама без осветление.   ПВЦ материал се препоръчва за букви с h до  60 см, тъй като е неустойчив на температурни влияния и при по-големи площи след време се нагъва.

Плоска буква - пвц, плексиглас
Отворена буква
Отворена буква

Светещи букви - без лице, с гръб и страници изработени от алуминиева ламарина 1.5-2мм
Удачен вариант за покривни реклами - много ярко светене , което прави светещите букви видими отдалече. По-ниска цена от затворените букви. Осветление - неон

Отворена буква
Затворена обемна буква
Затворена обемна буква

Затворената обемна буква може да бъде във вариант - светеща или несветеща; Изработва се от алуминиеви
гръб и страници с дебелина 1.5-2 мм, лице - плексиглас захваното с F образен кант към страницата.  Осветлението на буквата може да е  - Led /светодиодно осветление/  или Неон в зависимост от размера.

Затворена обемна буква
Обемна буква светеща назад /контражур/
Обемна буква светеща назад /контражур/

Обемните букви са без гръб, страници/лице - алуминий, неръждавейка, ПВЦ. 
Предназначени за поглед от  близо, тъй като светят по - слабо. Придават официалност и "тежест" на обекта. Осветление - Led /светодиодно осветление/ или неон .

Обемна буква светеща назад /контражур/
12 Следваща страница