Новини
Начало » Новини

 Екипът на фирма за светещи реклами  `Истър Неон` завърши напълно и в срок рекламите за кино `Арена` в новооткритият МОЛ България.

 На фирмата бяха възложени проектирането и изработката на светещи обемни букви кино АРЕНА  разположени на лицевата фасада над входа на МОЛ-а  и вътрешен неонов фриз на входа на киното.

Външна светеща реклама

    С настъпването на Коледните и Новогодишни празници, както и с преминаването към зимно часово време нараства необхомостта от външна светеща реклама. Независимо дали Вие се нуждаете от светеща реклама или светещи букви за Вашето заведение, магазин, хотел или офис, ние ще Ви предложиме вариант за изработка на светеща реклама съобразно Вашите изисквания.... »

Светеща реклама в най-кратък срок! 7 работни дни!

   По време на Коледните празници се увеличава търсенето и пазаруването на потребителите с десетки проценти. Сега е момента в който да решите как да се отличите от конкуренцията. Ефектната светеща реклама е първият сигнал с който да привлечете вниманието на клиентите къв Вашият магазин, заведение, хотел или търговски обект.... »

Изработка на светещи рекламни табели

    С  преминаването към зимно часово време необходимостта от светещи реклами нараства многократно.    Ако искате да бъдете забелязани и открояващи се от Вашите конкуренти – външната светеща реклама е първата стъпка към грабване на вниманието на клиентите.... »

1234 Следваща страница