Новини
Начало » Новини

 Екипът на фирма за светещи реклами  `Истър Неон` завърши напълно и в срок рекламите за кино `Арена` в новооткритият МОЛ България.

 На фирмата бяха възложени проектирането и изработката на светещи обемни букви кино АРЕНА  разположени на лицевата фасада над входа на МОЛ-а  и вътрешен неонов фриз на входа на киното.

Букви CNC фреза

Букви CNC фреза

       Плоскостите от разпенено ПВЦ са лесни  за рязане на CNC фрезa.  С малко фантазия и комбинация  на различни материали и цветове, могат да се изработят широка гама от  ПВЦ надписи, ПВЦ букви, указателни табели , знаци.... »

Светещи букви за Bar Gallery

   Екипът на `Истър Неон` произведе и монтира светещи надписи за Bar & Dinner Gallery в кв. Борово, гр. София.     Всички светещи букви изработени от нас, са със страници от алуминий, прахово боядисани и лице от плексиглас.... »

Светещи надписи за ресторант Roadhouse Grill

   Светещи надписи с обемни букви с лед осветление и фирмени лога произведе и монтира екипът на фирма `Истър Неон`за новият обект на веригата ресторанти Roadhhouse Grill - Сан Стефано Плаза, гр. София. Изработваните от нас светещи букви, надписи, лога и табели се предлагат в голямо разнообразие от материали, покрития, цветове и опции за монтаж.... »

1234 Следваща страница