Букви CNC фреза
Начало Новини » Букви CNC фреза

Букви CNC фреза

   Чрез CNC фрезa могат да се изрежат изработят широка гама от  ПВЦ надписи, ПВЦ букви, указателни табели , знаци. Плоскостите от разпенено ПВЦ са лесни  за рязане на CNC фрезa .  С малко фантазия и комбинация  на различни материали и цветове, могат да се постигнат интересни интериорни и екстериорни решения.

    Поради сравнително ниската цена, лесен монтаж и транспорт ги прави отличен избор при изработка на букви за външни и вътрешни условия, когато се търсят по- ниско бюджетни , но ефектни решения.   Лесният им монтаж – чрез дистанционери или двойнолепящ скоч дава възможност ПВЦ буквите да се залепят директно към витрина или стена. Чрез ПВЦ букви  монтирани по този начин спестявате разходи за изготвяне на документация за поставяне на рекламни надписи.

      Буквите от ПВЦ могат да бъдат ореолно осветени от към гърба, което ги превръща в ефектни светещи рекламни надписи.

      Буквите и знаци изработени от ПВЦ и изрязани на CNC фреза са подходящи и за временни решения – изложения, панаири , събития, декори.  Отлично решение за декоративни букви и надписи за партита за рожденни дни, кръщенета, сватби.

    Недостатък на ПВЦ буквите е, че при височина над 50 см и монтаж на  места, които се огряват дълго време от слънчевите лъчи и имат голяма температурна разлика през деня, има вероятност разпененото ПВЦ да се деформира и да наруши естетическия вид на рекламата. За да се избегне този нежелан ефект, разпененото ПВЦ може да бъде заменено с друг материал.

  В `Истър Неон` разполагаме със CNC фреза с размери 1250/2500 мм. По този начин ние изрязваме ПВЦ букви,надписи, знаци или фигури с различна сложност и размер.


  Дебелината на ПВЦ материалите, които се предлагат на пазара в БГ са от 3 до 20 мм.