Светещи букви, реклами - Цена
Начало » Светещи букви - Цени

       Цената за светещи обемни букви или  светещ рекламен надпис  може да варира в зависимост от технологията на производство. Светещите обемни  букви могат да бъдат алуминиеви или пвц букви, осветлението може да е с  лед ленти или лед модули - брой и вид, неон, луминисцентни лампи, място на монтаж.  Видовете светещи реклами , които произвеждаме се изготвят по индивидуален проект и цената за всеки един светещ надпис се калкулира индивидуално. Като дългогодишен производител на неон и неонови реклами и собствен внос на лед модули ние сме гъвкави в производството и предлагането на светещи реклами.

      За да получите ЦЕНА за исканата от Вас светеща реклама, която не е обвързваща , е необходимо да ни изпратите кратка изходяща информация, от която се определя и цената на Вашият светещ или несветещ надпис, светещи букви или рекламна табела.

  • 1. Вид на рекламната табела – кратко описание на Вашето виждане или подобен модел избран от нашата галерия
  • 2. Точен надпис /лого - изпратено във векторен вариант  cdr ai, eps
  • 3.  Приблизителен размер на мястото с което разполагате за монтаж на рекламата
  • 4.  Светеща или несветеща реклама; предпочитания за осветление – лед /неон
  • 5.  Снимка на обекта, за да можем да Ви изготвиме проект максимално близък до реалното изпълнение на  Вашата рекламна табела и да прецениме сложността на монтажа
  • 6.  Желаете ли изготвяне на проекти за узаконяване на Вашата реклама
  • 7.  Координати за обратна връзка – е-mail, телефон 

  На база на подадената от Вас  горепосочена информация, ние можем да Ви изготвиме приблизително точна ценова оферта за изработка на светеща реклама или светещи букви, придружена с описание на вложените материали.

  След като Вие одобрите  предложената цена ние ще направиме оглед на обекта и точно замерване. След авансово плащане и сключване на договор за изработка на светеща реклама  Вашата поръчка ще бъде стартирана.

СРОКОВЕТЕ за изработка на светещи букви,  рекламна табела или надписи  варират в зависимост  от обема на работа, сложността и натовареността на нашият производствен цех. Срок за изработка на светеща реклама  изработена от светещи обемни букви с височина h 30-50 см варира от около 7-10 работни дни. Всички светещи реклами и светещи букви произведени от нас  са с гаранция 2 години на светещата част, 5 години на боя и 10 години на металните части.

Цена за обемни букви може да видите и в таблицата, която изготвихме за Ваше улеснение и информация, меню Цени от лявата страна/ Цени обемни букви.

За по-вече информация можете да се свържете с нас на тел 0888 940 889 , 0888 200 526