Новини

CNC и лазерно рязане в Интериорният дизайн

16.01.2019 г.
CNC и лазерно рязане в Интериорният дизайн
  
    CNC машините, направиха  индустриалния дизайн по-лесен от години . Възможностите за декориране и проектиране на детайли, мебели, декори в интериора са безкрайни.

 Ако Вие сте интериорен дизайнер или архитект, научете как и за какво може да използвате CNC / ЦНЦ фрезата или лазерното рязане и гравиране в интериорният дизайн?

  Посредством CNC фрезата и лазера в комбинация с идеите и стила на всеки дизайнер, безброй варианти и прототипи могат да бъдат реализирани до точното получаване на желания обект. По този начин, Вашите мебели не само ще могат да се изработят по точни размери, но могат да бъда уникални и неподражаеми.

  CNC/ЦНЦ машината работи с цифрови файлове /векторни ai.eps.cdr или CAD файлове/

 Посредством CNC/ЦНЦ машината може да се изрязват с голяма точност /до една десета от милиметъра/ абсолютно всякакви форми от дърво, МДФ, ПДЧ, шперплат, пластмаса, ПВЦ, плексиглас, еталбонд, OSB, алуминий и други, които Вашето въображение е създало. Може да изрежете плот на маса под формата на листо, закачалка за дрехи под формата на дърво, детско легло с форма на кола, врати на шкафове с различни прорязани или фрезовани орнаменти, декоративна пана за стена, декоративни букви и надписи, декоративни решетки, пана, паравани и преградни стени, декоративни табли за спалня и безброй още решения и приложения.

  Може да създадете всякакви сглобяеми мебели – маси, столове по примера на https://praktrik.com/  голяма част от чийто мебели се произвеждат посредством CNC машина.

  Детайлите за дизайнерските лампи на архитектурно студио BondArt  изрязваме на CNC фреза.
 
Декоративни пана,  ажурни паравани, преградни стени, декори за детски и  увеселителни центрове, декори за детски градини, училища, за административни сгради, офиси, хотели и заведения са само част от продуктите, които можем да изработваме със CNC фреза или лазер.
 
  Предимството на CNC фрезата е че може да реже, гравира и фрезова много голямо разнообразие от материали и дебелини от 1 мм до 40 мм и по-вече.

Ние предлагаме услуги с лазерен гравир /рязане на неметали/  с размер 1600/900 мм

CNC фреза с размери 1250/2500 мм


  По детайлна информация относно CNC рязането може да разгледате на страницата ни CNC услуги,  а част от изпълнените от нас поръчки за CNC рязане може да видите в Галерията

Кога да използваме лазерно изрязване и кога CNC фреза може да прочетете тук
 

   Ако Вие сте дизайнер и имате идеи, които се чудите  дали може да реализирате с наша помощ не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдиме възможностите за изработка 0888 940 889, 0888 200 526
 
   В „Истър Неон”  ние уважаваме и се грижим за правата на интелектуална собственост на проектите и продуктите, които се подават към нас за изработка – изработка, рязане, фрезоване, гравиране.
  Ние гарантираме, че същите няма да бъдат използвани или предлагани от нас на други клиенти  без  изришно писмено разрешение на автора/ дизайнера на който принадлежат.


  Като потърпевши от кражба на интелектуална собственост, под формата на текстове, снимки в уеб сайта или  проекти изработени от нас информираме всички наши колеги, клиенти и партньори, че всички текстове , снимки на изпълнени обекти и проекти  в сайта са авторски и са обект на авторско право, собственост на istarneon.com. Цялото съдържание на сайта е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс. Копирането на текстове или части от текст, както и снимки на изработени от „Истър Неон”  реклами и продукти и използването им без писмено разрешение на автора е напълно забранено!

 
Идеи за използване на услугите CNC рязане и лазерно рязане в интериора