Декоративни преградни стени

Декоративни решетки, 2 и 3 D стенни пана, ажурни преградни стени

    Декоративните дървени решетки  са оригинално дизайнерско решение,  подходящи  за декориране на стени, преграждане на помещения, декорации на детски стаи или обществени помещения.

   Предлагаме изработка на  3D и 2D  декоративни решетки, декоративни панели, декоративни стенни пана, преградни стени изработени от MDF, ПДЧ, ПВЦ, шперплат - за интериорна декорация.

     Всички декоративни решетки и пана се изработват  по индивидуален дизайн и размери по задание на клиента.

   Декоративните решетки се изрязват чрез CNC фреза или лазер, което позволява на практика неограничени възможности от изработка на сложни форми и дизайни.

   Разполагаме с богата галерия за избор на дизайн за изработка на декоративна решетка или панел, в случай че Вие нямате. Може да разгледате някои от изработените Модели на декоративни решетки 

  Цената за изработка на 3D и 2D  декоративни решетки или декоративни панели се калкулира при задаване на размера, на база гъстота на шарката/ орнаментите, дебелина и вид на материала  и  време за рязане. Всяка цена е индивидуална и се оферира след подаване или избиране на дизайн и размери. Вижте нашите предложения за  Модели с декоративни решетки

  В случай, че предложениете модели не съответстват с Вашите идеи можем да изработиме декоративна решетка, пано или преградна стена по Ваш дизайн.