Интериорни преградни стени

Декоративни решетки MDF

    Декоративните решетки и интериорни преградни стени от MDF и ПВЦ  са стилно дизайнерско решение за преграждане на помещения. Декоративните ажерни решетки са  подходящи  за преграждане на градини в заведения, сепарета в ресторанти и казина, парапети за стълбища,  пана за светещи тавани или декорация за стена.

  Декоративни решетки и интериорни прегради се изработват  по индивидуален дизайн и размери по задание на клиента. Всички декоративни решетки и пана се изрязват лазерно или на цифрова фреза.

  Лазерното изрязване на декоратвини решетки и прегради, позволява на практика неограничени възможности от изработка на сложни форми и дизайни.
 


  Максималният размер на едно пано може да е 1200/2500 мм. За по-големи размери паната или решетките се съединяват, като това не нарушава визията. Декоративните прегради и пана изработваме от различни материали в зависимост от предназначението - MDF, PVC, еталбонд, метал, шперплат, дърво и др.
Решетките или паната могат да бъдат и във вариант светещи.

Дизайн   -  Ние предлагаме над 30 модела на декоративни решетки от които клиентите могат да избират. Изработваме и модели по снимки на клиенти срещу допълнително заплащане за проектиране; работиме и по изпратени от клиента векторни или аутокад файлове.  Може да разгледате някои от изработените
Модели на декоративни решетки 


ЦЕНА за декоративни решетки вижте  - https://decoroombg.com/models/

-  Срок за изработка, зависи от обема на поръчката  и натовареноста ни. Ориентировъчен срок за изработка на декоративна решетка или декоративно пано е ~10 работни дни.