Преградни стени | Декоративни решетки | Пана за стена

Декоративно пано за стена

Декоративни пана за стена в офиса, рецепция, ресторанта или на стената у дома! Декоративните пана за стена изработваме  по поръчка в  размери и дизайн по желание!
Изработваме  декоративни пана за стена  по поръчка в  размери и дизайн по желание на клиента.

  Декоративните пана за стена могат да бъдат изработени от различни материали - MDF, дърво, шперплат, метал.  Декоративните пана  могат да бъдат  изработени така че да бъдат и допълнително осветени. Паната за стена могат да бъдат в размер 120/250 см за едно пано.

  Декоративните пана  са  отличен начин да декорирате стилно и красиво стената офиса, хотела, заведението, офис или търговски пространство.

  Всички декоративни пана за стена се изработват по  желание на клиента.  Стремим се постоянно да актуализираме и да предлагаме нови дизайни на нашите клиенти, които може да разгледате в сайта ни за декоративни пана и решетки https://decoroombg.com/models/
 
   Предлаганите от нас MDF пана, декоративни решетки, ажурни панели,  декоративни панели за стена се изработват на база на Вашите изисквания – зададени от Вас размери, дизайн избран от нашата галерия или предоставен от Вас, в различни материали.

  За повече информация относно предлаганите от нас декоративни пана за стена, декоративни пана, решетки и преградни стени може да се свържете с нас на тел 0888 940 889