close

Търсене

Лазерно рязане плексиглас

Изрязване на плексиглас, дърво, MDF с лазер, 1900/600 мм


    Плексигласът се използва за производство на детайли, букви за надписи, декоративни букви,  различни табели, сувенири и други.  Плексигласа може да се реже и гравира лазерно или чрез CNC фреза.

  Лазерното рязане  и гравиране на плексиглас, дава възможност за  производството на изделия и продукти с уникален дизайн, по индивидуални размери. Всеки лазерно изрязан продукт може да бъде персонализиран чрез лазерното гравиране.

 lazeno rqzane na bukvi sofialazerno rqzane bukvilazerno rjzane pleksiglas lazerno rqzane Sofia

  Когато се реже плексиглас с помощта на лазер, ръбовете остават гладки и не е необходима допълнителна обработка.

  С помощта на лазер може много прецизно да бъдат изрязани детайли за рекламни табели, продукти за мърчандайзинг, стелажи и други.  Лазерното изрязване на плексиглас позволява голяма прецизност, дори и при по-малки като размери детайли.

  Лазерното рязане  на плексиглас дава възможност да се изрязват детайли с различни отвори или елементи с различна форма. Подходящ е за изрязване, както на персонализирани табели и продукти, така и за продукти за серийно производство.

 Ние предлагаме лазерно рязане и гравиране с лазер с работна площ 1600/900 мм

CNC рутерно рязане и фрезоване с работна площ 1250/2500 мм

 За допълнителна инфорамация относно услугата лазерно рязане на плексиглас и гравиране, може да се свържете с нас на тел 0888 940 889