Рязане Фрезоване Разкрой CNC

Какво може да се изреже със CNC център/ фреза?

    Чрез CNC центъра /фреза можем да изрежем всичко което е възможно да се изпълни  чрез рязане на лист от материал – 2 D и 3D форми, криволинейно рязане на плоскости - различни по вид детайли, разкрой на мебели, стойки и стелажи за мърчандайзинг, етажерки, подложки за чаши, калъпи, детайли за машини за игрални автомати, детайли за машини, 3d декоративни решетки, 3D декоративни пана, обемни надписи, букви, сватбени декорации, декорации за дома, табели, рамки, мебели, обемни фигури, декори за събития, декорации за рожденни дни, партита  и много други.
 
    Предлагаме висококачествени CNC услуги в гр.София и в цялата страна – криволинейно рязане, фрезоване, пробиване на дупки и отвори, рязане на прости или сложни форми на широка гама от листови материали.
 
   Размерите на работната площ на CNC фрезите  на които предлагаме рязане, фрезоване, пробиване са 1250/2500 мм, а за големи детайли и листи 2000/3000 мм
 
 Предимството на CNC фрезата е че за кратко време може да се изпълнят , както еднократни поръчки така и серийно производство на големи партиди за всяка индустрия.
 
  В случай, че детайлите са малки или е по-изгодно ние ще Ви предложиме лазерно рязане. Лазерният ни гравир е с работна площ 1600/900 мм.