Фирмени надписи

LED обемни букви за Бизнес Център "Crystal"

    За нашите клиенти от "Crystal" Бизнес Център, гр. София, бул. Тодор Александров проектирахме, произведохме, монтирахме и подготвихме всички необходими документи за узаконяване на рекламата и издаване на Разрешително за поставяне.

  Покривната рекламна табела е изработена от обемни светещи букви с led  и плексиглас с  ефект "ДЕН И НОЩ". Това е вид плексиглас /акрилни плоскости/ чрез който буквите изглеждат черни през деня, а през нощта за да могат да пропуснат светлината буквите светят в бяло.

   Обемните букви са изработени от алуминиева ламарина, както по-вечето от нашите обекти. Буквите изработени по този начин са устойчиви на атмосферни влияния, а ние гарантираме дългият им живот. Осветлението в буквите е с висококачествени LED модули в топло бяла светлина. Буквите са монтирани на сероизна и стабилна метална конструкция.

   Светещите покривни реклами са дългосрочна инвестиция и за това  е необходимо  изпълнението им да се възложи на утвърдени на пазара фирми, специализирани в производството на светещи реклами, гарантираща ярко и равномерно, безопасносно, безрпоблемно и дълго светене на Вашата реклама. 

С над 25 годишен опит ''Истър Неон" гарантира високо качество и дълъг живот на произведените от нас реклами!