Декоративни решетки | Преградни стени MDF

MDF пано за стена

   MDF паната за стена, декоративни панели от  MDF се изработват по поръчка в зависимост от желаните размери, както и дизайн. 

  MDF паната за стена са отличен начин да декорирате стилно и красиво дома, хотела, заведението, офис или търговски пространство.

    MDF паната за стена могат да бъдат направени по поръчка, като се избере дизайн по желание на клиента.  Стремим се постоянно да актуализираме и да предлагаме нови дизайни на нашите клиенти.

   MDF паната за стена , декоративните панели и ажурни решетки  могат да бъдат  изработени така че да бъдат и допълнително осветени.
 
   Предлаганите от нас MDF пана, декоративни решетки, ажурни панели,  декоративни панели за стена се изработват на база на Вашите изисквания – зададени от Вас размери, дизайн избран от нашата галерия или предоставен от Вас, различни материали – МДФ, PVC, шперплат, алуминий, еталбонд и други.

  За повече информация относно предлаганите от нас MDF пана за стена, декоративни пана, решетки и преградни стени може да се свържете с нас на тел 0888 940 889