Табели Магазини

Магазин ''Albaluna'' контражурни букви

   Собственичката на магазини за луксозни италиански обувки и чанти ``Албалуна`` е още една от дългогодишните ни клиентки, които ни е гласувала доверие. Изработваните за бранда рекламни табели са от различен вид и са добър пример, как един и същ надпис може да бъде изработен в различни по вид рекламни табели, обемни букви или неон в зависимост от мястото на монтаж, размерите и разстоянието от което рекламата трябва да се вижда.

    Надпис Albaluna изработен за един от магазините е  от алуминиеви букви `тавички` без гръб, прахово боядисани и осветени от към гърба, така наречените ореолни букви или контражурни букви.  С така полученият ореол буквите изглеждат изключително стилно и елегантно.

    Надпис Albaluna изработен от ПВЦ букви с фолио, които служат за основа, която придава плътност на буквите през деня и неонови /стъклени/ тръби, които осветяват изключително ярко буквите през нощта.

     Рекламна табела от еталбонд за магазин, находящ се в търговски център - Paradise Mall. Буквите са изрязани от прозрачен плексиглас с дебелина 10 мм на цифрова CNC фреза и са прорязани в еталбонда. На лицето е залепен 3мм плексиглас опал. Рекламата е осветена от вътре с LED/лед модули. Така изработени буквите светят от към лицето, а прозрачната страница е осветена, като елегантен кант.
Табелите за магазини от еталбонд са изключетелно елегантно решение, както за интериорен, така и за външен монтаж.