Светещи букви контражур

Монтаж на контражурни /ореолно светещи букви

   Монтажа на контражурните букви изисква предварителна подготовка, ако искате да получите елегантен и професионално монтиран надпис. Тъй като  светлината при контражурните букви е от към гърба, всичко което е от зад се осветява. За това е необходимо всички кабели да са предварително изведени на съответните места, така че да останат зад основата/ стената на Вашият светещ надпис.

   Възлагането на реклама от контражурни букви е необходимо да бъде предвидено още на етап проектиране на обекта. Така ние ще изведем кабелите на съответните места по шаблон и в договорена дата преди пусковият срок на обекта ние ще монтираме Вашата реклама. Така Вие ще получите желаният светещ надпис в перфектен вид и срок, без излишно оскъпяване.

    В случай, че вече Вашият офис или обект е вече завършен варианта за монтаж на надпис от светещи контражурни букви е зад надписа да се монтира основа, зад която да се скрият всички кабели и захранвания.

   Препоръчваме Ви основата също да бъде съобразена с вида на светещият Ви надпис в случайте когато той е изработен от контражурни букви. Основата трябва да бъде матова, в противен случай лед осветлението ще се отразява на гърба. /за този случай също имаме решение, но то ще доведе до излишно оскъпяване на изработката на рекламният надпис/. Предвиждайте равни и гладки основи, за да може светлината да се разпилява равномерно без прекъсвания.

  В зависимост от технологията на изработка цената за надпис от контражурни букви може да варира в големи граници.

   Свържете се с нас  0888 940 889, 0888 200 526 за консултация относно изработката и монтажа на ореолно светещи букви. Ние имаме и други решения за изработка на контражурни букви в зависимост от Вашето желание, бюджет и място за монтаж.