Неон

    "Истър Неон"  е дългогодишен производител на неон, неонови надписи и неонови фигури. Ние изработваме неонови реклами в различни цветове и сложност. В Галерията ни може да разгледате неонови реклами изработени от нас.

   

     Неоновите реклами и фигури са стъклени тръби, изваяни под различни форми ръчно от майстори стъклодухи. Дълъг процес на обучение, който изисква всеотдайност, търпение и сръчност. Поради тази причина всяка една произведена неонова реклама или надпис е уникален и неповторим. Въпреки всички опити през годините неона да бъде изместен от различни по вид светлинни източници – в началото с навлизането на луминисцентните лампи, а през последните години с ЛЕД осветлението яркостта на неоновите светлини остава незаменима и без конкуренция!

    Неоновите реклами несъмнено са една от най-ефективните форми на светеща реклама. Невъзможно е неонов надпис да бъде пропуснат!
 

Кога да използваме неон

Кога да използваме неон
 
  Подходящ за поставяне зад витрини на магазини и заведения. Получавате атрактивен и привличащ погледите ярък надпис и спестявате разходи за узаконяване на рекламната си табела.

Неона е подходящ за осветяване на по-големи букви, които могат да бъдат видяни от голямо разстояние.

  За  привличане на вниманието на обекти, които се намират на вътре от основният поток

  Изключително удачен за обкантване на сгради поради непрекъснтият и ярък контур  в следствие на което цялата фасада е обляна в светлина.

За акценти в комбинация с други по вид рекламни табели.