Новини

Неонова реклама ресторант Bg Wine

24.07.2018 г.
Неонова реклама ресторант  Bg Wine
    Неоновите  реклами, неоновите  надписи и знаци са уникални изработени ръчно за всеки наш клиент.  Като дългогодишен производител на неонови реклами ние предлагаме прецизна изработка и ярко светещи неонови надписи.

   За нашите клиенти от ресторант  Bg Wine, който се намира в центъра на гр. София, ул. П.Парчевич 32 изработихме ярко светеща неонова реклама. Заведението е с  прекрасно предлагане на подбрани Български вина и най-добрите мезета и ястия за тях.Под заведението има изба, където се съхраняват вината. Над 300 вида български вина на малки изби от всички региони на България.

    В  зависимост от мястото на монтаж неоновите реклами могат да бъдат монтирани на прозрачен плексиглас и окачени от вътрешната страна на витрина на заведение, магазин или офис, както и монтирани към стена. Могат да бъдат въшно монтирани на фасадата или на някаква основа.

  Неоновата реклама е изключително ярко светеща, вижда се от далече и неизменно привлича вниманието.

   Ние можем да предложиме неонови реклами с различен дизайн, цветове и размери по Ваше желание! Свържете се с нас за консултация 0888 940 889, 0888 200 526