Неонови надписи за стена

   
 Неонови надписи за стената в стаята на дома или офиса! Ние изработваме неонови надписи от LED гъвкав неон, както и неонови надписи от стъклен неон.   НЕОНОВИТЕ надписи са подходящи, както за стената в интериора на Вашето заведение, магазин, салон за красота или офис, така и за да разчупите пространството в  стаята или в  дома си!

Изработваме неонови надписи за стена в цветове и  с размери по Ваше желание!
Неонови надписи от стъклен или гъвкав лед неон? - ние изработваме  и двата варианта!!!

 
 

  Използването на неонови надписи и фигури от неон  за атрактивни интериорни решения  под формата на забавни неонови надписи на стена или акценти в  интериора на заведедения, барове, магазини, публични пространства , става изключително актуален по света. Неоновите надписи могат да бъдат монтирани на витрина, стена или външна реклама на фасада.
  
    Неоновите надписи са особено популярни от потребителите  в  социалните мрежи, като фон за снимки събиращи милиони харесвания. А някои заведения започват да включват дизайнерски елементи и забавни неонови надписи и неонови фигури,  специално за да предизвикат постове в Инстаграм и да бъдат разпознаваеми. 

    Един неонов надпис на стена може да разнообрази за миг пространството и да добави толкова много индивидуалност в интериора. Уникалните неонови надписи озаряват стената на всяка стая за миг!

 


  
   Отдавна вече неоновите надписи не са само за барове и  казина. Неоновите надписи  може да се видят по стените в интериора и домовете на известните  - от Елтън Джон до Кортни Кардашиян, магазини на луксозни брандове, декорации за сватбени тържества или  просто необичайни  дизайнерски  решения.
    
   С разнообразие от цветове и възможност за всякакви форми, при нас може да поръчате LED неонов надпис или неонов надпис от стъклен неон!  Изработваме неонова реклами, фигури или лога по Ваше желание и идея, както за интериора на Вашето заведение, магазин или офис, така и за да разчупите пространството с неонов надпис на стената в  стаята си  или в  дома си.
Отдаваме Неонови надписи под НАЕМ за Вашето парти, събитие или фото зона!

    Ако  пък идеята за неонов надпис не Ви допада , разгледайте светещи надписи изработени от нас  и изберете  рекламна табела, която отговаря на Вашата идея и желание!

Свържете се с нас за цена 0888 940 889


.
 

Неонови надписи за стена