Покривни реклами

Обемни букви LED "IMAX"- кино Арена

  За изграждане на  първата си IMAX® зала в кино Арена Младост, собствениците възложиха изработката на всичи обемни букви и светещи надписи за фасадата на киното, както и вътре за интериора на залите на Istar Neon.
   Големите обемни букви IMAX са с височина ~ 2 м и са изработени от алуминиева ламарина 2мм, което ги прави едновременно достатъчно здрави, леки и устойчиви на външни атмосферни влияния. Лицата на буквите са изработени от цветен син плексиглас.

   Светещият надпис IMAX е монтиран към стъклената фасада на киното. Обемните букви са осветени с високо качествени лед модули, които са перфектно разпределени така че лицето на буквите да бъде осветено равномерно без тъмни петна и да свети достатъчно ярко.

  С 25 годишен опит в изработката и монтажа на светещи реклами, ние можем да произведеме светещи надписи и обемни букви с много големи размери, като гарантираме високо качество, отлично светене и дълъг живот. За консултация и цена за светеща реклама може да се свържете с нас на тел 0888 940 889, 0888 200526.