Новини

Обемни букви с ниска цена

10.12.2018 г.
Обемни букви с ниска цена

     Много наши клиенти – колеги от рекламни агенции, фирми за осветление или занимаващи се с различни монтажни дейности, поръчват при нас изработката на обемни букви без LED осветление с цел по-ниска крайна цена. В този случай предлагаме и много кратък срок за изработка -  до 5 работни дни, в зависимост  от натоварването ни.


    С навлизането на светодиодното /LED/ осветление и широкото му  предлагане на пазара под формата на светодиодни лампи, ленти и LED модули имате възможността сами да осветите изработените от нас обемни букви според Вашите критерий за качество и цена.

 Ние ще изработиме поръчаните от Вас обемни букви в кратък срок, като гарантираме високото им качество и устойчивост на външни условия. Технологията по която работиме по-вече от 15 години е изработка на обемни букви от алуминиева ламарина – лице и гръб и лице от плексиглас с F кант, който дава елегантен завършек и луксозен вид на буквите. За да улесниме монтажа, ще Ви предоставиме и хартиен шаблон за монтажа на обемните букви.

  За да се ориентирате в цените на изработваните от нас обемни букви, които Вие може да осветите сами с LED разгледайте нашите Цени за обемни букви, които са актуални и са валидни за букви със стандартни шрифтове – тип Arial, Hebar и подобни.

  За ръкописни шрифтове, фирмени лога или букви над 1метър може да се свържете с нас за цена на тел 0888 940 889, 0888 200 526

  За всички останали клиенти, които нямат време и възможност да осветяват и монтират обемните си букви сами,  предлагаме напълно завършен цикъл на дизайн, изработка и монтаж на обемни букви с LED или Neon и светещи табели.