Новини

Печат на постери за ''Черен Петък''

19.11.2018 г.
Печат на постери за ''Черен Петък''
    Отпечатването на постери е най-бързият и евтин начин да рекламирате предстоящо събитие – разпродажби, мероприятие, изложба или концерт, а защо не и личен празник.

  Широкоформатният дигитален печат е технология, която позволява отпечатване на постери /плакати/  на малки тиражи или единични бройки в кратък срок, на доста приемлива цена.

    При нас може да отпечатате постери с ширина 1,60 м и дължина до 50 м. и отлично качество на изображението с  висока резолюция 1440/1440 dpi.

   Предстоящият ``Black Friday`` , с който по американски обичай се стартират Коледните пазари  тази година ще бъде на 23/11. Ние Ви предлагаме отпечатване на плакати '' Черен Петък '' за предлаганите  във Вашият магазин или обект  намаления, разпродажби и промоции.      

 Чрез подходящ дизайн на плаката и ясно послание можете бързо да привлечете вниманието и интереса  на минувачите.

  Как да оформите Вашето рекламно послание за промоционалният "Черен Петък" в съответствие със Закона за защита на потребителите може да прочетете в статията тук

  При нас можете бързо да изберете от няколко готови дизайна, който сме подготвили за промоциите и предложенията за Черният Петък, които могат бързо да бъдат променени безплатно в зависимост от предлаганите от Вашият магазин отстъпки.
 
 Цените ни за печат на постери свързани със събития за Black Friday ще бъдат Промоционални:)

 Не се колебайте да се свържете с нас на тел 0888 940 889, 0888 200 526