Табели Магазини

Рекламна табела Аптека Фармастор - кв.Люлин

   За обекта си в кв. Люлин клиентите ни от верига Аптеки Фармастор избраха вариант на несветеща реклама. Рекламната табела е изработена от еталбонд с ПВЦ фолио.
 
  Табелите от еталбонд се отличават с по-голяма устойчивост и здравина сравнени с ПВЦ или плексигласовите такива. Удачни са за  монтаж на по-големи несветещи табели тъй като са здрави и не променят вида си  под  влиянието  на външни условия.
  За да привлича вниманието на клиентите и през нощта,на долният ръб на табелата от еталбонд е монтиран кант от неон в зелен цвят, който привлича вниманието при стъмняване.

   
Комбинацията на несветеща рекламна табела с акцент от неон е изключително ефективна. Инвестирайки по-малко средства в табелата имате възможност да добавите ярък акцент, който да привлича вниманието на минувачите към Вашият обект.

  В `Истър Неон `изработваме различни по вид светещи и несветещи рекламни табели, обемни букви, неон. Всички материали вложени в произведените от нас реклами са с високо качество и гарантират дългият им  живот.