Новини

Шаблони за надписи

03.07.2020 г.
Шаблони за надписи
  Шаблоните за надписи изработваме основно от гъвкаво ПВЦ, което освен че ги прави лесни за ,работа е възможно да се използват многократно.

  С шаблоните за стена или шаблон за надписи от ПВЦ много лесно може да боядисате или декорирате стена с  желани орнаменти, букви или надписи. Шаблоните за надписи и стена се изрязват прецизно на лазер.

  Всички шаблони изработваме по поръчка. Цената за изработка на шаблон зависи от размера, материала и от това какво ще бъде изрязано. За изработката на шаблон по Ваше желание или лого е необходим векторен файл. Не можем да режем по картинка /снимка.

  Цената за шаблон с надписи в размер 70/50 от гъвкаво ПВЦ е с цена ~ 20-25 лв

За изработка на шаблони с надписи, букви или декорация за стена може да се свържете с нас 0888 940 889

Шаблони за надписи и стена по поръчка

  Шаблоните, които изработваме са лазерно изрязани или изрязани на CNC фреза, когато шаблоните са в голям размер и са от метал или еталбонд.

 За да изготвим шаблон за надпис, боядисване или декорация на стена е необходим векторен файл. От снимка, картинка или рисунка не можем да изработим шаблон. Векторният файл също  трябва да е съобразен с това той да бъде пригоден за рязане на шаблон.

  За шаблона всички вътрешни части на букви като "о", "в" , "a"  и т.н трябва да са свързани, в противен случай в буквите ще останат дупки.

  В случай, че нямате векторен файл е възможно ние да Ви го изработим, като услугата се заплаща допълнително и цената за векторизация на лого, орнамент или изображение стартира от ~ 40 лв, като цената варира в зависимост от сложността.

  В случай, че искате само изписване на надпис не е необходимо допълнително заплащане. Ние ще Ви предлложим подходящ шаблонен шрифт.