Новини

Шаблони за стена

01.03.2020 г.
Шаблони за стена
  За да имате прецизно изрязан шаблон за рисуване е необходимо той да е изрязан с подходяща машина – лазерно изрязани или изрязани чрез СНС фреза.

  За да направите сами шаблон за стена изисква много усилия  и прецизност, което  за някои сложни дизайни е дори невъзможно.

  Шаблоните за стена, които изработваме се изрязват от картон – за еднократна употреба или  ПВЦ фолио. Шаблоните  от  тънки акрилни плоскости или метал са предназначени за многократна употреба. Всички шаблони се изработват по поръчка, в размери и дизайн по Ваше желание!

  След като подготвите повърхността, трябва да прикрепите шаблона. Най-често шаблона се прикрепя  чрез  хартиено тиксо, така че да не остава следи по повърхността след премахването му. Боята се нанася с валяк, четка или гъба.

Ако се боядисва с латекс, боята трябва да е по-гъста, за да не се разтича и да не „ подгизва” шаблона. Ако не сте много опитни най-добре е да пробвате да нанесете боята внимателно с гъба, която трябва да е изцедена добре и да завършите контурите с четка.  

Ако боядисвате със спрей, имайте предвид че той се разпрашава и при боядисването хвърчат малки прашинки наоколо, така че може да боядисате частично и околните повърхности.

При нанасянето на боята  трябва да действате възможно най-внимателно, така че слоят да е равен. След това трябва да изчакате известно време, нанесеният слой трябва да изсъхне, след което може да премахнете шаблона.

  Цените за изработка на шаблони за стена по поръчка зависят от материала , размера и сложността на дизайна.
 
  В случай, че желаете конкретно лого или картинки е необходимо да предоставите векторен файл за рязане! От снимка не можем да изработиме шаблони.

  За шаблоните за стена с надписи и букви предлагаме 2-3 варианта на шрифтове според Вашите изисквания.  За шаблони с фигури, орнаменти и фризове се добавя цена за обработка на файла в случай, че не сте предоставили такъв.

За поръчка на шаблони за стена звъннете  на 0888 940 889