Новини

Светеща реклама за магазин

23.01.2019 г.
Светеща реклама за магазин
   Външната реклама е абсолютно необходима и задължителна  при отваряне на нови търговски обекти - магазин. Независимо дали искате да привлечете вниманието на нови клиенти  към своя магазин със светеща реклама или  имате нужда от фирмен информационен надпис ние ще Ви помогнем с избора и изработката му.

   Като производител на светещи и несветещи реклами, ние можем да Ви предложиме различни варианти за изработка на външна рекламна табела – светеща табела, Обемни букви с LED, неонова реклама , табела от еталбонд за Вашият магазин.

  След одобрение на ориентировъчна цена и оферта, ние ще Ви изготвиме проект за светеща реклама или рекламна табела, съобразен както с изискванията на Наредбата за Рекламна дейност - гр.София, така и с мястото на Вашият магазин.

 Ние предлагаме напълно завършен цикъл на Проектиране, Производство, Монтаж и Узаконяване на светещи табели за магазини, офиси, кафета и други.

 Може да разгледате част от изработените от нас светещи реклами за магазини в Галерията ни с обекти или да се свържете с нас за допълнителна информация и безплатна консултация  на тел 0888 940 889, 0888 200 526