Табели Магазини

Светеща табела за Аптека ''Фармастор''

    Светещата рекламна табела на обекта на верига  ''Аптеки Фармастор''  в столичният квартал Гео Милев е комбинация от разлчни видове реклами, които изработваме. Основа от еталбонд с ПВЦ фолио - композитен материал, който се отличава с лекота и твърдост, устойчив и на най-тежките атмосферни условия. Подходящ както за табели за екстериорно, така и за интериорно приложение.

   Обемни светещи букви и лого изработени от алуминиева ламарина, прахово боядисана в цвят по RAL скала. Лицето е от плексиглас опал и цветен зелен , прикрепено към страницата посредством алуминиев '' F''  кант, който придава елегантен и завършен вид на буквата. Осветлението на буквите е с  вискокачествени водоустойчиви лед модули.

   Акцент и в тази рекламна табела е неоновия зелен кант монтиран на долния ръб. Канта от неон осветява рекламата по цялата дължина с  непрекъсната ивица, която свети изключително ярко и привлича вниманието на минувачите и купувачите от далече.

   
Благодарение на дългогодишният си опит, оборудване и квалифициран персонал ние можем да Ви предложиме и да произведеме различни варианти на рекламни табели, обемни букви, светещи надписи в желаният от Вас размер, шрифт и цвят.

    Може да разгледате нашата галерия  с изработени реклами за ресторанти, хотели, офис сгради, казина, покривни конструкции, за да добиете представа за възможностите ни.