Светещи букви

Изработка на Обемни Букви


   Изработваме обемни букви с височина от 20 см до големи обемни букви за покриви и фасади на сгради с височина до 3м. Светещите обемни букви  са подходящи, както за външна реклама, така и за интериорна реклама.  Всички Обемни букви - светещи или несветещи се изработват по индивидуален дизайн и размери.

   Обемните букви за външна реклама, които изработваме са от метал  и  лице от плексиглас.
Вариант който се е доказал като най-издръжлив във времето.  Светещите  обемни букви осветяваме със светодиди /LED модули / с гаранция от 2 год. А за отворени обемни букви можем да предложим осветяване с неон. Обемните букви са подходящи, както за външна реклама, така и за интериорни букви за стена.

  Предлагаме и изработка на обемни букви от PVC, дърво, еталбонд, плексиглас, подходящи за монтаж на стена.

ГАЛЕРИЯ реклами - https://istarneon.com/bg/Snimki-Sveteshti-Reklami.c135  може да разгледате снимки на  произведени от нас светещи обемни букви за различни бизнеси и обекти.

светещи букви за магазинголеми светещи обемни буквисветещи обемни букви

     Светещите обемни букви са една от най-ефективните реклами, работеща еднакво добре през деня и нощта, четима и видима от далече!

    С над 25 години опит ние гарантираме  дълготрайност , издръжливост и атрактивност на всеки произведен от нас светещ надпис с Обемни букви

  Извършваме монтажи на светещи обемни букви с различна сложност и височина в гр.София, а в партньорство с колеги предлагаме монтаж без допълнително оскъпяване на рекламни надписи  в  гр.Пловдив и района, гр.Бургас и района.
      
Подробна информация за всеки от произвежданите от нас видове букви може да намерите тук: