Табели Магазини

Светещи надписи - Книжарница ''Ciela''

Светещи надписи за книжарница "Ciela"
    Книжарници ''Ciela'' са едни от дългодишните ни партньори и клиенти. За обекта им в подлеза на Софийски Университет изработихме и монтирахме светещи надписи Книжарница Сиела от двете страни на книжарницата в подлеза . Обемните букви са произведени в цеха на Истър Неон. Осветяването на буквите е с висококачествени лед модули. Лед модулите, които използваме за осветяване на обемни букви  внасяме за собствени нужди и сме вложили в стотици светещи надписи  по-вече от 8 години, с което можем да гарантираме дългият живот на светещите надписи.

   Всички обемни букви произведени и осветени от Истър Неон са с прецизно калкулирани брой и вид светодиодни модули. Равномерното и силно светене на обемните букви може да се постигне само с точно подбрани лед модули с високо качество, съобразени с размерите и вида на буквата.

   Най-важната част на една светеща реклама е осветлението.  Светещите реклами са лицето на фирмата, за това е необходимо осветлението да е правилно подбрано и изпълнено. Светещите букви произведени от `Истър Неон` се отличават с равномерно и силно светене, високо качество и дълъг живот!

   Цената за обемните букви се определя на база размера и сложността на шрифта, както и броя и вида на LED модулите необходими за осветяване на буквите.

   За повече консултация и цена за обемни букви може да се свържете с нас на тел 0888 940 889