Новини

Светещи обемни букви с LED или Neon

13.05.2018 г.
Светещи обемни букви с LED или Neon
  Обемните букви обикновенно се използват за външна реклама, монтирани на покриви или фасади на офиси, магазини, търговски центрове, производствени и складови бази, кина и други. В повечето случаи буквите са светещи с LED /светодиодно осветление / или неон.

   Надписите от светещи букви помагат на бизнеса да бъде разпознаваем и да се вижда от далече.

  Съществуват стотици различни видове обемни букви в зависимост от избора на материали, шрифт, размери, цвят и  начин на монтаж. Специалистите в „Истър Неон” ще Ви помогнат да изберете вида на обемните букви , които са най- подходящи за Вашият бизнес, така че да съответстват, както мястото на монтаж и дейността Ви, така и с бързото разпознаване на марката.

  Ние предлагаме светещи и несветещи обемни букви. Светещите големи обемни букви / над 1,5 м височина/ за външни и покривни  реклами изработваме от по-дебела алуминиева ламарина, прахово боядисана. Буквите са сглобени чрез заваряване, така че са изключително здрави и устойчиви. Имаме възможноста да  осветиме изработените от нас надписи с лед осветление или с неон в зависимост от нуждите на Вашият бизнес и мястото на монтаж.

   За обекта на нашите клиенти -  кино "Арена Запад" - кв.Люлин изработихме светещ надпис от обемни букви АРЕНА без лице, които осветихме с няколко канта неон и които светят изключително ярко. Надписа LUXE израбохитхме, като затоврени букви с лед осветление, като буквите са осветени с мощни диоди и свети също много ярко.

  В изработените от Истър Неон светещи обемни букви влагаме материали с високо качество, което прави рекламните надписи изключително издръжливи на външни условия и са отлична дълготрайна инвестиция за фирменият имидж.

  Свържете се с нас 0888 940 889, 0888 200 526, за да Ви консултираме относно възможностите за изработка на светещ фирмен надпис, с който можем да подробиме видимостта на бизнеса Ви и разпознаването на марката!