Табели от еталбонд

Светещи табели от еталбонд

Светещи табели от еталбонд
       
    Светещите табели изработени от еталбонд се характеризират с това, че само прорязният на лицето надпис свети. Еталбонда е здрав, устойчив на всякакви атмосферни влияния материал, същевременно лек, който е плътен и не пропуска светлина.

    На лицето на еталбондовата табелла с помощта на цифрова ЦНЦ фреза се прорязват надписи, лога. Към гърба на табелата са залепя плексиглас в цвят по желание на клиента или плексиглас опал с ПВЦ фолио в случайте, когато се изискват специфични цветове за които няма аналог при предлаганите цветни плексигласи.
  В прорязаните надписи / лога плексигласа пропуска светлината от монтираните на гърба на кутията led модули. В зависимост от използваните дебелини и видове плексиглас може да се получат различни ефекти на светене - светещи напред букви, букви с ореол и други.

  Така се получава лека, елегантна и ефектна рекламна табела подходяща, както за външен монтаж, така и за интериорно приложение.

  Табелите от еталбонд могат да бъдат изработени и като НЕСВЕТЕЩИ, като така се постига отново табела с елегантна и стилна визия.

 Светещите и несветещи табели от еталбонд са подходящи за  рекламни табели за магазини, заведения, търговски центрове,фризьорски салони,офиси, както и за указателни и информационни табели и знаци.