Светещи табели

   Светещите  табели тип кутии са предназначени за външна или вътрешна употреба и са подходящи за всеки тип бизнес – магазини, ресторанти, аптеки, офиси, изложения и др. Всички рекламни табели се изработват по поръчка по индивидуални размери и дизайн.

     
 
    Рекламните табели изработени, като светеща кутия са чудесно решение  в случайте, когато искате да изпишете по-вече текст или когато повърхноста на която ще се монтират е трудна за пробиване на много места. Най-често изработваните от нас светещи кутии са от гръб и страница от алуминий и лице от плексиглас или винил  /за размери на табелата с дължина над 3м/.

  В по-луксозният вариант светещите табели – тип кутия са изработени изцяло от еталбонд - виж повече за табели от еталбонд
   Осветлението в този тип табели е основно led /светодиодно осветление/  и понякога все по-рядко използваното осветяване с луминисцентни лампи.
 
  Така изработени светещите табели са по-лесни за демонтаж и преместване на друго място и повторно инсталиране, в случай че се наложи.
 
 
 

Какво е необходимо да осигурите за монтаж на светеща табела /кутия/

    В близост до мястото за монтаж на табелата е необходимо да бъде изведен захранващ кабел 220 V. Добре е ако имате възможност да се консултирате с нас предварително относно вида на табелата, която предвиждате да бъде поставена, за да може захранването да е изведено на най-подходящото за целта място. Така ще облекчите монтажа, респективно и цената му.

   В случай, че е необходимо табелата да бъде монтирана на височина над 5м е необходимо наемането на подемна техника, която ние можем да осигуриме.