Узаконяване Рекламни Табели

Узаконяване рекламни табели

  
       Освен с проектирането, производството и монтажа на рекламни табели ние сме запознати с изискванията за Узаконяване на  рекламни табели  както и с процеса за получаване на разрешително за поставяне.

  За удобство на всички клиенти на Istar Neon, които са поръчали изработката на рекламна табели при нас предлагаме и изготвяне на документация за Узаконяване на рекламни табели.
 
  Познавайки изискванията за Узаконяване на рекламни табели и фирмени надписи, всички наши обекти са изпълнени така че да отговарят на условията по Наредбата и нашите клиенти да нямат спънки по пътя за получаване на разрешително за поставяне им.

Изготвянето на документация не касае Наредбата за поставянето на указателни табели по стълбове !

   Фирмата ни работи с лицензиран екип от  специалисти, които са добре запознати с изискванията по Наредбата https://sofia.obshtini.bg/doc/2414168 за поставяне на рекламни табели.
  
  Ние съдействаме на всички наши клиенти  и проследяваме цялата процедура по изготвяне, внасяне и издаване на разрешително за поставяне на рекламни табели от Общината.
 
  Ние Ви помагаме в целият процес от проектиране, производство и монтаж на рекламни табели и фирмени надписи до получаване на разрешително за поставяне.
 
Така Ви спестяваме ценно време, в което Вие имате възможност да се концентрирате върху развитието на бизнеса си!